• Welkom bij Roescher Zonwering

Bekijk onze video's

Navigeer

ELEKTRISCHE BEDIENING RAAMDECORATIE

Bedieningsgemak

Wil je extra bedieningsgemak, kies dan voor elektrische bediening. In samenwerking met Somfy is er een kwalitatief elektrisch assortiment samengesteld. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag er naar bij een elektrische raamdecoratiespecialist bij jou in de buurt. Of kijk op de site van Somfy voor een specifieke elektrische bedieningsoplossing die bij jou past.

Tijdschakelaar

Bedien gelijktijdig één of meerdere raamdecoratie met één druk op de knop. Kies je voor een tijdschakelaar dan gaat de raamdecoratie ’s ochtends omhoog en ’s avonds automatisch omlaag. Daarnaast is het de ideale bediening voor raamdecoratie op moeilijk bereikbare plaatsen.

Stille elektrische motor

De raamdecoratie wordt voorzien van een stille motor met ingebouwde ontvanger. Deze wordt naar keuze gecombineerd met een afstandsbediening of een draadloze wandschakelaar. Afhankelijk van de breedte van de raamdecoratie zijn er verschillende motoren beschikbaar. De wandschakelaar is verkrijgbaar op het formaat van een wandcontactdoos en op een kleiner formaat dat geschikt is voor plaatsing op het raamkozijn.

Alle voordelen op een rijtje

- Bedien gelijktijdig één of meerdere producten met één druk op de knop

- Elektrisch met tijdschakelaar, ’s ochtends gaat uw raamdecoratie omhoog en bij    zonsondergang sluit de raamdecoratie automatisch

- Naast open en dicht kun je voor jouw raamdecoratie ook één andere vaste positie instellen

- Verhoogde veiligheid bij afwezigheid

- Ideale bediening voor raamdecoratie op moeilijk bereikbare plaatsen

Info

  • Even voorstellen

    image00000104.jpg
  • Passie voor maatwerk

    image00000105.jpg
  • Roescher Zonwering ondersteunt KIKA

    image00000103.jpg