• Welkom bij Roescher Zonwering

Bekijk onze video's

Navigeer

BADKAMER

Wellness thuis

Roescher Zonwering raamdecoratie heeft voor uw badkamer horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, rolgordijnen en plisségordijnen die vochtbestendig zijn.

Horizontale en verticale jaloezieën

De vochtbestendige horizontale en verticale jaloezieën van bécé zijn uitermate geschikt voor het gebruik in de badkamer.

Rolgordijnen

In de bécé rolgordijnen collectie vind je stoffen die geschikt zijn voor in de badkamer. Deze stoffen hebben een speciale coating aan beide zijden.

Plisségordijnen

De collectie plisségordijnen kent speciaal ontwikkelde vochtbestendige stoffen. Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende modellen, waardoor er voor elk raam een plisségordijn besteld kan worden. Denk aan driehoeksramen, trapeziumramen en zelfs ronde ramen.

Shutters de perfecte raamdecoratie voor uw badkamer.

Al eeuwenlang bestaan shutters. Vroeger waren ze uitsluitend bedoeld om een ruimte te verduisteren en koel te houden, maar vandaag de dag is het een hip en trendy product geschikt om iedere leefomgeving een eigen dimensie te geven. Shutters bieden niet alleen privacy, sfeer en isolatie maar geven u ook de mogelijkheid om het binnenkomende daglicht naar eigen wens te regelen.

Info

  • Roescher Zonwering ondersteunt KIKA

    image00000103.jpg
  • Passie voor maatwerk

    image00000105.jpg
  • Even voorstellen

    image00000104.jpg