• Welkom bij Roescher Zonwering

Bekijk onze video's

Navigeer

KEUKEN

Horizontale jaloezieën

Aluminium en kunststof horizontale jaloezieën zijn erg geschikt voor in de keuken. De functionaliteit zit hem in de lamellen, die makkelijk schoon te maken zijn. Daarnaast zijn horizontale jaloezieën erg decoratief.

Rolgordijnen

Ideaal voor in de keuken zijn de vochtbestendige rolgordijnen. De stof van deze rolgordijnen is voorzien van een speciale coating die het rolgordijn waterafstotend maakt en dus ideaal voor in de keuken.

Verticale jaloezieën

Ook heel geschikt voor gebruik in de keuken zijn de verticale jaloezieën in aluminium en kunststof. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en vochtbestendig. Door het grote kleurenaanbod passen de verticale jaloezieën in elk type keuken.

Shutters de perfecte raamdecoratie voor uw keuken.

Al eeuwenlang bestaan shutters. Vroeger waren ze uitsluitend bedoeld om een ruimte te verduisteren en koel te houden, maar vandaag de dag is het een hip en trendy product geschikt om iedere leefomgeving een eigen dimensie te geven. Shutters bieden niet alleen privacy, sfeer en isolatie maar geven u ook de mogelijkheid om het binnenkomende daglicht naar eigen wens te regelen.

Info

  • Even voorstellen

    image00000104.jpg
  • Roescher Zonwering ondersteunt KIKA

    image00000103.jpg
  • Passie voor maatwerk

    image00000105.jpg