• Welkom bij Roescher Zonwering

Bekijk onze video's

Navigeer

SLAAPKAMER

Comfortabel en sfeervol slapen

Comfortabel en sfeervol slapen met de juiste raamdecoratie in de slaapkamer. bécé raamdecoratie biedt verschillende mogelijkheden. Op deze pagina vind je een selectie.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn er in vele kleuren en dessins en nemen relatief weinig ruimte in. Je maakt jouw slaapkamer extra donker met verduisterende rolgordijnen. bécé heeft ook een model waar de zijkanten zijn afgesloten voor een complete verduistering.

Horizontale jaloezieën

Houten horizontale jaloezieën zijn optimale sfeermakers in de slaapkamer. Daarnaast zijn ze praktisch. Ze bieden een vrije uitkijk, zonder dat er naar binnen gekeken kan worden.

Vlinderjaloezieën

Met vlinderjaloezieën heb je echt bijzondere raamdecoratie in de slaapkamer. De vlinderjaloezie combineert de beste eigenschappen van horizontale jaloezieën en plisségordijnen in één product.

Shutters de perfecte raamdecoratie voor uw slaapkamer.

Al eeuwenlang bestaan shutters. Vroeger waren ze uitsluitend bedoeld om een ruimte te verduisteren en koel te houden, maar vandaag de dag is het een hip en trendy product geschikt om iedere leefomgeving een eigen dimensie te geven. Shutters bieden niet alleen privacy, sfeer en isolatie maar geven u ook de mogelijkheid om het binnenkomende daglicht naar eigen wens te regelen.

Info

  • Even voorstellen

    image00000104.jpg
  • Roescher Zonwering ondersteunt KIKA

    image00000103.jpg
  • Passie voor maatwerk

    image00000105.jpg