• Welkom bij Roescher Zonwering

Bekijk onze video's

Navigeer

WOONKAMER

Sfeer in jouw woonkamer

De raamdecoratiekeuze bepaalt de sfeer in iedere woonkamer. bécé raamdecoratie biedt verschillende mogelijkheden op dit gebied.

(Duo) Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn praktisch en mooi in iedere woonkamer. Er is een uitgebreide keuze in stoffen en dessins. Van transparant tot verduisterend. Een decoratieve koordhanger of een schulp met of zonder roede geeft het rolgordijn een persoonlijk tintje. Erg bijzonder zijn de duo rolgordijnen. Deze combineert de beste eigenschappen van een rolgordijn en een jaloezie, waardoor je heel eenvoudig de mate van lichtinval kunt bepalen.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn bij uitstek sfeermakers in jouw woonkamer. De uni- en dessinstoffen zorgen voor een mooie lichtinval. De transparante stoffen zijn een mooi alternatief voor vitrage. De vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Met baleinen kies je voor een strak uiterlijk. Zonder baleinen krijgt het vouwgordijn juist een nonchalante uitstraling.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn geschikte raamdecoratie voor de woonkamer. Met verduisterende, maar ook transparante stoffen, kies je een lichtinval die je wenst in jouw woonkamer.

Vlinderjaloezieën

De vlinderjaloezie combineert de beste eigenschappen van horizontale jaloezieën en plisségordijnen in één product. Daarmee is de vlinderjaloezie dé innovatie op het gebied van raamdecoratie.

Shutters de perfecte raamdecoratie voor uw woonkamer.

Al eeuwenlang bestaan shutters. Vroeger waren ze uitsluitend bedoeld om een ruimte te verduisteren en koel te houden, maar vandaag de dag is het een hip en trendy product geschikt om iedere leefomgeving een eigen dimensie te geven. Shutters bieden niet alleen privacy, sfeer en isolatie maar geven u ook de mogelijkheid om het binnenkomende daglicht naar eigen wens te regelen.

Info

  • Roescher Zonwering ondersteunt KIKA

    image00000103.jpg
  • Passie voor maatwerk

    image00000105.jpg
  • Even voorstellen

    image00000104.jpg