• Welkom bij Roescher Zonwering

Bekijk onze video's

Navigeer

VELUX Zonwering voor uw dakraam!

Zo werkt het in winter en zomer..

‘s Nachts en in de winter kunt u heel eenvoudig warmteverlies door het dakraam beperken door simpelweg rolluiken, buitenzonweringen en raamdecoratie neer te doen. Het is een simpele methode om het comfort te verhogen door verbeterde dakraamisolatie. In de zomertijd gebruikt u de rolluiken en buitenzonweringen om de hitte buiten te houden en raamdecoratie om uw interieur te beschermen tegen het felle zonlicht. Winter of zomer, de VELUX rolluiken, buitenzonweringen en raamdecoratie zijn fantastische toevoegingen aan elk huis. Bijkomend voordeel is dat ze ook nog eens een gunstig effect hebben op uw energieverbruik. U hoeft in de winter immers minder te stoken en in de zomer minder te koelen (met airco of ventilator).

Betere isolatie

Tijdens het stookseizoen kunt u “koudeval of koude straling” direct onder het dakraam voelen. Een neergelaten rolluik aan de buitenzijde, maar ook een raamdecoratieproduct aan de binnenzijde kan het (thermische) comfort direct onder het dakraam verhogen. Door het neerlaten van deze producten ervaart u minder kou onder het raam en wordt uw comfort aanzienlijk verhoogd.

Warmtereductie


In de zomer houden rolluiken en buitenzonweringen de warmte buiten, zodat er minder ongewenste warmte via het dakraam binnenkomt. Daarnaast beschermt raamdecoratie uw interieur tegen het felle zonlicht en heeft u geen last van hinderlijke schitteringen. Hierdoor ervaart u het hele jaar door een aangenamer en comfortabel binnenklimaat.

Info

  • Passie voor maatwerk

    image00000105.jpg
  • Even voorstellen

    image00000104.jpg
  • Roescher Zonwering ondersteunt KIKA

    image00000103.jpg