• Welkom bij Roescher Zonwering

Bekijk onze video's

Navigeer

VELUX Rolluiken voor uw dakraam

Koel, donker en stil

VELUX rolluiken laten precies de hoeveelheid licht binnen of buiten die u wilt – van volledige zonneschijn tot complete verduistering. Ervaar de beste warmtewering in een onopvallend prijswinnend ontwerp. Wanneer niet in gebruik, is het rolluik van binnenuit niet zichtbaar. Hierdoor laat hij het maximale aan daglicht door in de vroege ochtend of avond.

Onthoud dat u aan de binnenzijde altijd nog raamdecoratie kunt monteren indien u het daglicht wilt reguleren, verzachten of geheel wilt verduisteren.

Handbediende rolluiken

Handbediende rolluiken

Een goede combinatie met VELUX dakramen binnen handbereik.

De bedieningsstang zorgt ervoor dat het rolluik eenvoudig en soepel opent en sluit. 

De basis

U profiteert van alle voordelen van VELUX rolluiken zonder de noodzaak van een energiebron om het rolluik te openen of sluiten.

Gebruiksvriendelijk

Dankzij de meegeleverde bedieningsstang is het rolluik zeer gebruiksvriendelijk. En VELUX rolluiken zijn beschikbaar voor ieder VELUX dakraam, zelfs als deze 25 jaar of ouder is.  

Prijzen beginnen bij € 366,- incl. 19% BTW

Elektrisch bediende rolluiken

Elektrisch bediende rolluiken

Maak de juiste keuze

Bent u in het bezit bent van meer dan één VELUX dakraam of een elektrisch bediend dakraam? Dan adviseren wij u te kiezen voor een op afstand bediend elektrisch rolluik voorzien van het intelligente io-homecontrol® systeem.

Het comfort van elektrische rolluiken
Wanneer u kiest voor elektrische rolluiken, dan kiest u voor comfort. Dankzij de afstandsbediening kunt u het rolluik vanuit iedere plek in de huis bedienen. U kunt het rolluik via de afstandsbediening zo programmeren dat ze per kamer, zone, groep producten of dakraam op door u vooraf ingestelde tijden openen of sluiten.  

Het elektrische rolluik is perfect geschikt voor hoger gemonteerde dakramen of wanneer u gewoon op zoek bent naar meer comfort.

* Elektrische bedienbare INTEGRA® dakramen zijn af-fabriek voorzien van een io-homecontrol® bedieningssysteem.


Heeft u een nieuw, elektrisch bediend VELUX tuimelvenster?
Denkt u aan het monteren van nieuwe, elektrisch te bedienen VELUX dakramen? Of heeft u deze net gemonteerd? Dan is er een perfecte match met de elektrische VELUX rolluiken. Beiden functioneren op basis van het io-homecontrol® platform. U kunt het rolluik bedienen met dezelfde afstandsbediening als het VELUX INTEGRA® tuimelvenster. 

INTEGRA® tuimelvensters worden geleverd inclusief een synergieprogramma. Met dit programma kunt u ervoor zorgen dat uw rolluik en uw dakraam u helpen energie te besparen.

Hoe werkt het?
In de winter wordt overdag optimaal gebruik gemaakt van de passieve zonnewarmte die het dakraam doorlaat. 's Avonds sluit het rolluik automatisch en beperkt het ongewenst warmteverlies. In de zomer beperkt het gesloten rolluik overdag ongewenste warmtetoetreding en opent het dakraam zich 's avonds om koele lucht aan te voeren.

Het synergieprogramma houdt daarbij rekening met de windrichtingen waarop het dakraam geïnstalleerd is. Een innovatieve manier van energiebesparing, waarbij comfort is gewaarborgd.

Oplossing voor reeds gemonteerde dakramen
Heeft u al een handmatig bediend VELUX dakraam gemonteerd? Dan adviseert VELUX u een SOLAR rolluik toe te passen. Dit type rolluik maakt gebruik van de meest natuurlijke energiebron die er is: de zon! U heeft dus geen contactpunt in de buurt van het dakraam nodig. Verder profiteert u van alle eigenschappen die het reguliere rolluik u ook bieden.

Wilt u toch een elektrisch bediend rolluik op uw handmatig bediende dakraam (of uw dakraam achteraf elektrisch bediend maken)? Dat kan! VELUX heeft in assortiment ook opbouwsets, waarmee u uw rolluik (en / of dakraam) elektrisch kan bedienen.

Prijzen beginnen bij € 440,- incl. 21% BTW

Rolluiken op zonne-energie

Rolluiken op zonne-energie

Volledig afstandsbediend, maakt gebruik van zonne-energie

Heeft u handbediende dakramen die net of geheel buiten handbereik gemonteerd zijn? En wilt u daarop op afstandbediende rolluiken monteren zonder uw dakbeschot te demonteren voor een stopcontact? Dan heeft VELUX de ideale oplossing: het rolluik op zonne-energie!

Dit rolluik is volledig afstandsbediend. Het rolluik maakt gebruik van hetzelfde io-homecontrol® platform als het elektrische bediende rolluik en kent dezelfde functies. Het grote verschil zit in de krachtbron. Dit rolluik maakt gebruik van de meest natuurlijke energiebron die er is: de zon! Of eigenlijk daglicht, want dat is al voldoende om de accu van dit rolluik op te laden. Er is dus geen stopcontact in de directe omgeving van het rolluik nodig. 

Ervaar dus zelf alle voordelen van VELUX rolluiken en geniet van het comfort van de afstandsbediening, zonder dat het effect heeft op uw energieverbruik en rekening

 

Prijzen beginnen bij € 718,- incl. 21% BTW

Montage rolluik

Rolluiken kunnen zowel van binnenuit als van buitenaf gemonteerd worden. Montage geschiedt snel en eenvoudig. U hoeft geen ingewikkelde handelingen te verichten om het dakraam geschikt te maken voor montage van een rolluik.

VELUX rolluiken en VELUX dakramen zijn voor elkaar gemaakt. Dit zorgt ervoor dat het functioneren van het dakraam niet beperkt wordt door het monteren van een rolluik.

Info

  • Passie voor maatwerk

    image00000105.jpg
  • Roescher Zonwering ondersteunt KIKA

    image00000103.jpg
  • Even voorstellen

    image00000104.jpg