• Welkom bij Roescher Zonwering

Bekijk onze video's

Navigeer

Markisolette

Waarom een markisolette?


Twijfelt u tussen het aanschaffen van een screen of een uitvalscherm? Dan is de markisolette absoluut iets voor u! Deze zonwering rolt eerst verticaal naar beneden langs het raam en klapt vervolgens uit als een uitvalscherm. Het voordeel hiervan is dat er gewoon door het venster naar buiten gekeken kan worden. Dit is niet mogelijk bij een screen of een ander uitvalscherm met een grote uitval. Bovendien zien markisolettes er bijzonder mooi uit. Houdt u van een chique uitstraling? Dan zijn markisolettes absoluut iets voor u!

Markisolette mogelijkheden


Een markisolette biedt verschillende mogelijkheden. Een belangrijk voordeel van een markisolette is dat u zelf kunt bepalen waar het scherm moet uitvallen. Dit betekent dat u het scherm precies zo kunt afstellen dat uw kamer optimaal wordt verduisterd. Wanneer u meerdere ramen van markisolettes voorziet, levert dit een bijzonder effect op. Markisolettes verfraaien uw woning of bedrijfspand!

Hieronder vindt u enkele mogelijkheden bij de aanschaf van markisolettes:

 • Verschillende kleuren en dessins mogelijk
 • Zowel geschikt voor bedrijfspanden als voor particuliere woningen
 • Handmatige of elektrische bediening mogelijk
 • U kunt zelf bepalen waar het scherm uitvalt

Zeer geschikt voor hoge ramen: doek zakt eerst verticaal. Optimale zonwering met exclusieve uitstraling.Deze vorm van zonwering kenmerkt zich door een geknikte doeklijn. Hieraan ontleent dit product zijn exclusieve uitstraling. Functionele voordelen van dit systeem zijn de goede windbestendigheid en de geringe zijdelingse penetratie van de zon. Dit systeem wordt vooral toegepast bij zeer hoge raampartijen en is hierdoor zéér geschikt voor authentieke/monumentale panden maar ook toepasbaar bij moderne architectuur.

Info

 • Passie voor maatwerk

  image00000105.jpg
 • Even voorstellen

  image00000104.jpg
 • Roescher Zonwering ondersteunt KIKA

  image00000103.jpg