• Welkom bij Roescher Zonwering

Bekijk onze video's

Navigeer

Lite BBS

Lite BBS [nieuw]

Het rolluik Lite BBS is een kwalitatief hoogwaardig rolluik dat volledig opgebouwd is uit kwaliteitscomponenten. Het rolluik Lite BBS is bij uitstek geschikt voor diegenen die voor een scherpe prijs een zeer betrouwbaar elektrisch bedienbaar rolluik aan de geven willen.

De Lite BBS wordt geleverd met een afgeschuinde kap. De Lite BBS onderscheidt zich door een zeer compacte oproldiameter waardoor er met kleinere kasten dan normaal gewerkt kan worden. Tevens is het rolluik voorzien van een nieuwe design onderlijst.

De sterke aluminium lamellen van de Lite BBS hebben een doeltreffende inbraakvertragende werking en zorgen voor een perfecte isolatie op gebied van geluid, koude en warmte. De lamellen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, crèmewit en antraciet. Ook de kastkleuren zijn verkrijgbaar in wit, crèmewit en antraciet, zodat u deze aan kan laten sluiten bij de stijl van uw woning.

Het rolluik Lite BBS wordt standaard voorzien van een motor inclusief draaischakelaar. Optioneel kunt u kiezen voor elektrische bediening inclusief handzender.

Info

  • Passie voor maatwerk

    image00000105.jpg
  • Even voorstellen

    image00000104.jpg
  • Roescher Zonwering ondersteunt KIKA

    image00000103.jpg