• Welkom bij Roescher Zonwering

Bekijk onze video's

Navigeer

Italiaanse haute couture voor uw jacht

De Solero Crescendo is de meest luxe parasol uit het Solero gamma. Deze stoere telg uit een Italiaanse familie wordt, speciaal voor motorboten of zeiljachten, helemaal in RVS gefabriceerd.

U kunt kiezen uit verschillende doeken. Zelfs voor een speciaal glasvezeldoek (Soltis) dat naar citroenen ruikt! Naast de bewezen ventilatie-eigenschappen is dit doek bovendien heel makkelijk te reinigen. Wel zo handig als u het ruime sop kiest!

Multivolant systeem,
multifunctioneel design


Wilt u meer koelte, meer uitstraling aan boord én een stabielere parasol? Kies dan voor de 'multivolant' uitvoering! Dit gepatenteerde baleinensysteem ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook bijzonder functioneel: doordat het doek uit verschillende lagen is opgebouwd, wordt de parasol stabieler én blijft het tevens koeler!

Zoals u weet, stijgt warme lucht naar boven. Bovendien kan de wind bij dit systeem tussen de volants door blazen. Hiermee wint u zéker een aantal graden koelte en blijft de parasol tevens beter in balans. De parasol kan natuurlijk ook worden uitgebreid met de Solero® Accento click-on lamp.

Zeewaardige klasse

Net als het railingwerk van luxe schepen, kan ook de Crescendo in gepolijst RVS 316 kwaliteit voor u op maat worden gemaakt, waardoor het frame bestand is tegen zout en zuren.

Het neusje van de zalm

Een parasol met allure. Een Italiaanse design zonwering met een unieke uitstraling waarvan u nog jaren onbezorgd zult genieten.

Info

  • Passie voor maatwerk

    image00000105.jpg
  • Roescher Zonwering ondersteunt KIKA

    image00000103.jpg
  • Even voorstellen

    image00000104.jpg