• Welkom bij Roescher Zonwering

Bekijk onze video's

Navigeer

PLISSÉ GORDIJNEN

Natuurlijk mooi

Plisségordijnen vind je in de mooiste natuurlijke kleuren en structuren. Dit gecombineerd met het feit dat het plisségordijn geschikt is voor vrijwel elke raamvorm, maakt het plisségordijn tot een populair product.

Gewenste eigenschappen

De collectie biedt lichtdoorlatende, transparante en geheel verduisterende stoffen. Ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld serres, zijn de parelmoergecoate en gemetalliseerde stoffen. Deze zorgen voor extra zon- en warmtewering. Kies de stofeigenschappen die bij jouw situatie passen.

Plissé- of dupligordijn met een natuurlijk tintje

De collectie biedt plisséstoffen en duplistoffen. Het verschil tussen beide is dat de plisséstof bestaat uit een enkele geplisseerde stof en de duplistof uit een dubbelwandige geplisseerde stof. Geef jouw plissé- of dupligordijn een natuurlijk tintje met een profiel in houtlook.

Bijzondere ramen

Het plisségordijn is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende modellen. Driehoeksramen, trapeziumramen en zelfs ronde ramen, alles is mogelijk. Heel bijzonder is ook het dag/nachtmodel. In dit model worden twee stoffen (verduisterend en lichtdoorlatend) met elkaar gecombineerd. Ideaal voor de slaapkamer.

Bekijk hier het collectieboek Plisségordijnen

Klik hier om de online brochure te openen.

Info

  • Even voorstellen

    image00000104.jpg
  • Roescher Zonwering ondersteunt KIKA

    image00000103.jpg
  • Passie voor maatwerk

    image00000105.jpg