• Welkom bij Roescher Zonwering

Bekijk onze video's

Navigeer

SHUTTERS

Perfectie tot in ieder detail!

Met de shutters van Roescher Zonwering haalt u absoluut een topproduct in huis op het gebied van kwaliteit, uitstraling en assortimentskeuze.

Perfecte raamdecoratie voor uw interieur.

Al eeuwenlang bestaan shutters. Vroeger waren ze uitsluitend bedoeld om een ruimte te verduisteren en koel te houden, maar vandaag de dag is het een hip en trendy product geschikt om iedere leefomgeving een eigen dimensie te geven.

Shutters bieden niet alleen privacy, sfeer en isolatie maar geven u ook de mogelijkheid om het binnenkomende daglicht naar eigen wens te regelen.

Het detail maakt het verschil!

Niet alleen zorgt de kwaliteit van het hout voor de perfecte shutter, maar ook de wijze waarop deze vervaardigt is, is van groot belang.

Onze shutters worden voor u gemaakt in ’s werelds meest vooraanstaande shutterfabriek die met de beste en zeer geavanceerde apparatuur werkt, waardoor wij garant staan voor een absoluut topproduct.

Kiezen voor shutters van Roescher zonwering

Geen enkel raam heeft standaardafmetingen en daarom wordt elke shutter apart ingemeten. U wordt vakkundig geadviseerd wat het beste is voor uw situatie. Shutters zijn geschikt voor nagenoeg alle type ramen. Hier valt te denken aan een schuifpui, dakraam, toograam, serre etc…

Natuurlijk zijn shutters ook geschikt voor diverse andere doeleinden zoals scheidingswanden en kastdeuren.

Info

  • Roescher Zonwering ondersteunt KIKA

    image00000103.jpg
  • Even voorstellen

    image00000104.jpg
  • Passie voor maatwerk

    image00000105.jpg