• Welkom bij Roescher Zonwering

Bekijk onze video's

Navigeer

Tuindecoratie

Bloembakken en vijverbakken

Door het mooie strakke uiterlijk en vele gunstige eigenschappen wordt aluminium meer en meer voor tuindecoratie toegepast. Daarom introduceert Roescher zonwering nu onderhoudsvrije en duurzame aluminium bloembakken en vijverbakken. Deze tuindecoratie combineert prachtig met de aluminium terrasoverkappingen en tuinafscheidingen van Roescher zonwering en maken van uw tuin een uniek geheel.

Eigenschappen

De tuindecoratie is uitgevoerd in aluminium. Aluminium is een kwalitatief zeer hoogwaardig materiaal dat enerzijds sterk en solide en anderzijds licht in gewicht is. De bloembakken en vijverbakken worden standaard voorzien van een donkergrijze structuurlak die krasvast is. Door de fijne structuur is het aluminium waterafstotend en daardoor hecht zich minder vuil op het oppervlak. Er zijn twee soorten bloembakken: een kleine vierkante bloembak (van 550mm breed) en een grote vierkante bloembak (van 1000mm breed).

Combinatiemogelijkheden

Roescher zonwering biedt naast de aluminium bloembakken en vijverbakken een compleet bijpassend aluminium assortiment voor uw tuin, De terrasoverkapping en de schuttingen creëert u een unieke en eigen sfeer.

Info

  • Passie voor maatwerk

    image00000105.jpg
  • Even voorstellen

    image00000104.jpg
  • Roescher Zonwering ondersteunt KIKA

    image00000103.jpg