• Welkom bij Roescher Zonwering

Bekijk onze video's

Navigeer

Gennius L1

In de lijn van luxe zonwering overkappingen, vanaf nu beschikbaar bij Roescher Zonwering; de patio-overkapping Gennius. Dit product is een combinatie tussen een zonwering overkapping en een pergola en kan uw terras overkapping door middel van een uitschuivend doek. Deze overkapping is te leveren in aluminium en hout, welke in verschillende typen uitgevoerd kunnen worden. De luxe zonwering overkapping wordt voorzien van waterdichte kunststof doeken en zijn lichtdoorlatend of verduisterend. Onder het waterdichte doek van het dak kan een sfeerdoek worden aangebracht wat tussen de liggers hangt. De liggers kunnen voorzien worden van spotjes en audioprofielen. Voor mogelijkheden en kleuren kunt u terecht in een van onze showrooms.

Verlichting

Wilt u ook tijdens de schemering en in de avond kunnen genieten onder uw overkapping? Dan kunt u uw overkapping voorzien van verlichtingsprofielen, in dezelfde kleur als uw overkapping. De verlichting past dus perfect bij uw terrasoverkapping. U kunt meerdere verlichtingsprofielen plaatsen in uw overkapping, met drie of vier spots voorzien van LED of halogeen licht. Met een schakelaar of dimmer heeft u met één druk op de knop een sfeervol verlicht buitenterras.

Verwarming

Een infrarood verwarmingselement in uw overkapping maakt ook de koude dagen warm en behaaglijk. Door de infraroodstraling ontstaat er een aangename gevoelstemperatuur en kunt u tot in de late uurtjes genieten onder uw overkapping. U kunt kiezen uit een of meerdere terrasverwarmers, afhankelijk van de grootte van uw terrasoverkapping. Met een ontvanger, aangesloten op uw verwarming, kunt u uw verwarmingselementen vanuit uw stoel of op afstand bedienen.

Exclusief en van zeer hoog niveau.

Gennius, de exclusieve, complete en professionele Terras- Overkappingsystemen, bieden u de mogelijkheid om het hele jaar buiten te genieten met optimale bescherming tegen zon, regen en wind! Ontworpen conform een luxe en stijlvol Italiaans design, verkrijgbaar in Aluminium of Houten uitvoering. Ze bieden extra ruimte en een aangename oplossing voor de meest uiteenlopende buitenactiviteiten voor zowel de particuliere als zakelijke markt (verlenging seizoen). Alle uitvoeringen kunnen worden voorzien van diverse accessoires zoals geïntegreerde verlichting, verwarming en muziek en geven u daardoor alle luxe en comfort die u zich kunt wensen!

Zonweringsframe uit aluminium met een uitschuifbaar doek, Het systeem is opgebouwd uit twee zijgeleiders met aluminium baleinen, welke het doek door de geleider leiden.

Over de gehele lengte wordt het doek op deze manier vlak getrokken. Electrisch bedienbaar geleverd (handbediend tot een breedte van maximaal 300 cm mogelijk)ISSUU Publications-inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacy-instellingen.

Info

  • Passie voor maatwerk

    image00000105.jpg
  • Even voorstellen

    image00000104.jpg
  • Roescher Zonwering ondersteunt KIKA

    image00000103.jpg