Navigeer

Twitter!

Meer tweets

Gennius L3

Gennius L3

In de lijn van luxe zonwering overkappingen, vanaf nu beschikbaar bij Roescher Zonwering; de patio-overkapping Gennius. Dit product is een combinatie tussen een zonwering overkapping en een pergola en kan uw terras overkapping door middel van een uitschuivend doek. Deze overkapping is te leveren in aluminium en hout, welke in verschillende typen uitgevoerd kunnen worden. De luxe zonwering overkapping wordt voorzien van waterdichte kunststof doeken en zijn lichtdoorlatend of verduisterend. Onder het waterdichte doek van het dak kan een sfeerdoek worden aangebracht wat tussen de liggers hangt. De liggers kunnen voorzien worden van spotjes en audioprofielen. Voor mogelijkheden en kleuren kunt u terecht in een van onze showrooms.

VERLICHTING

Wilt u ook tijdens de schemering en in de avond kunnen genieten onder uw overkapping? Dan kunt u uw overkapping voorzien van verlichtingsprofielen, in dezelfde kleur als uw overkapping. De verlichting past dus perfect bij uw terrasoverkapping. U kunt meerdere verlichtingsprofielen plaatsen in uw overkapping, met drie of vier spots voorzien van LED of halogeen licht. Met een schakelaar of dimmer heeft u met één druk op de knop een sfeervol verlicht buitenterras.

VERWARMING

Een infrarood verwarmingselement in uw overkapping maakt ook de koude dagen warm en behaaglijk. Door de infraroodstraling ontstaat er een aangename gevoelstemperatuur en kunt u tot in de late uurtjes genieten onder uw overkapping. U kunt kiezen uit een of meerdere terrasverwarmers, afhankelijk van de grootte van uw terrasoverkapping. Met een ontvanger, aangesloten op uw verwarming, kunt u uw verwarmingselementen vanuit uw stoel of op afstand bedienen.

Gennius L3, een exclusief, compleet en professioneel Terras-Overkappingssysteem, biedt u de mogelijkheid om het hele jaar buiten te genieten met optimale bescherming tegen zon, regen en wind!Enkelvoudige uitvoering max. breedte 4.5 meter en een uitval van 6.5 meter. Zeer grote breedtes mogelijk, onbeperkt koppelbaar!

Gennius

Fotoimpressie

Info

Bekijk onze video's