• Welkom bij Roescher Zonwering

Bekijk onze video's

Navigeer

Suntech (Model Radian onderaan)

Wat is Roescher-Dessol / Suntech ?

Roescher Zonwering is exclusief dealer van Desso-Suntech Deze firma’s ontwikkelen samen innovatieve overkappingssystemen voor een unieke buitenbeleving op het terras of in de tuin. En dit, zowel voor private alsook voor projectmatige doeleinden.

Innovatie en design

Het innovatieve systeem in terrasoverkapping Dessol-Suntech biedt de perfecte oplossing voor het genieten tijdens alle seizoenen. Het systeem is zo ontworpen dat voor elk individuele wens een perfecte oplossing bestaat. Het resultaat is een terras dat op maat kan worden voorzien met een elegante en tevens zeer functioneel geautomatiseerde terrasoverkapping. Dessol-Suntech systemen zijn zeer duurzaam en veilig, waardoor zelfs een flink pak wind, regen, hagel of sneeuw uw buitenplezier niet zullen bederven.

Vakmanschap en expertise op Dendermondse bodem

Zeker op het vlak van terrasoverkappingen gaat de ontwikkeling bijzonder snel. Juist om die reden is de kennis van een expert onontbeerlijk. Expertise op dit gebied heeft men bij Dessol-Suntech ! Het bedrijf legde zich enkele jaren geleden al toe op ‘de betere zonwering’ en liet in binnen- en buitenland allerhande terrassen een ware metamorfose ondergaan. Voor design ben je bij Dessol-Suntech aan het juiste adres.

Optimaal genieten van uw terras

Geen groter genot dan heerlijk buiten verblijven met een hapje of drankje op het terras of in uw tuin. Een Dessol-Suntech terrasoverkapping is helemaal genieten. Ongestoord, beschermd tegen wind, regen, hagel of sneeuw, kan u verder gebruik maken van uw terras. Een overkapping is niet alleen de ultieme bescherming voor uzelf, maar ook voor de andere materialen die het terras vormen, zoals de betegeling, houten vloer en/of het tuinmeubilair.

Mogelijkheden

De systemen zijn modulair opgebouwd en kunnen aanzienlijke afmetingen aan, dus ook de overkapping van een zwembad. Tevens zijn verlichtings- en verwarmingselementen eenvoudig te monteren, en kan de hele dakoverkapping met gebruiksvriendelijke automatische bediening volledig open, zoals bij een cabrio ! De systemen zijn zo ontwikkeld dat de Dessol-fix – het windvaste screen van Dessol - perfect geïntegreerd kan worden in het Suntech-concept en deels of volledig afsluiten mogelijk maakt. (zie de windproef tot >180 km/u hieronder in het filmpje)

Radian

Het Radian pergolasysteem kan tegen een bestaande constructie geplaatst worden. De achterkant rust tegen een wand, de voorkant is zelfdragend op poten. Hiermee creëert u een flexibel te overdekken ruimte. Het zeildoek in de Radian wordt door middel van electrische bediening uitgedraaid of ingetrokken. Het toegepaste zeildoek is weersbestendig, vlamvertragend en uv-bestendig. Het biedt bescherming tegen alle weersinvloeden, of het nu gaat om zon, regen, hagel of sneeuw. Wanneer het doek teruggetrokken is, zit het keurig harmonicagewijs opgevouwen onder de afdekplaat van de Radian. Zo blijft het zeildoek netjes, om jaren plezier van te hebben. De profielen van de Radian zijn gemaakt van aluminium met een poedercoating welke in diverse RAL kleuren leverbaar is. De liggers van de Radian zijn gebogen en geven een sierlijk speels effect.

Productspecificaties:

Productspecificaties:

Radian pergolasysteem
Minimale breedte per deel:  200 cm
Maximale breedte per deel: 450 cm
Maximale uitval: 800 cm 

Enkele constructie:
1 deel: uitgevoerd met 2 rails

Gekoppelde constructie:
2 delen: max. 900 cm br. met 3 rails
3 delen: max. 1300 cm br.met 4 rails

Windweerstand:11 Beaufort 

Bediening:
220 volt motor, optioneel met afstandbediening

Opties:

Opties:

LED verlichting verwerkt in de dwarsliggers
Dimbare LED verlichting verwerkt in de dwarsliggers
Overstekend doek buiten de constructie, links en/of rechts.

ISSUU Publications-inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacy-instellingen.

Info

  • Roescher Zonwering ondersteunt KIKA

    image00000103.jpg
  • Even voorstellen

    image00000104.jpg
  • Passie voor maatwerk

    image00000105.jpg