Twitter!

Meer tweets

Even voorstellen

Even voorstellen

Roescher Zonwering is reeds 30 jaar gespecialiseerd in zonwering – horeca & projecten - outdoor living en raamdecoratie.

Roescher Zonwering biedt een compleet pakket op het gebied van zonweringen, outdoor living en raamdecoratie. In de loop der jaren is er een assortiment samengesteld dat alleen maar bestaat uit topmerken. Alle producten worden door Roescher geselecteerd op basis van kwaliteit, degelijkheid, betrouwbaarheid en service en ze worden gepresenteerd in de ruim opgezette showroom in Nijverdal. 

Roescher Projects is reeds jaren met veel succes actief op de projecten markt. Of het nu gaat om raamdecoratie, (HR-ready) screens, balkonbeglazing of horecaterrassen, onze kern woorden “KWALITEIT & VERTROUWEN” zijn hierin doorslaggevend. Het gaat naast de gedegen technische kennis en gekwalificeerd en kundig personeel ook om betrouwbare levering en kwalitatief goede producten. 

Roescher Projects is een betrouwbare partner voor een groot aantal aannemers en horeca bedrijven op zowel de Nederlandse als de internationale markt. Dit heeft het bedrijf te danken aan de ervarenheid, het opbouwen van een grote technische kennis en een uitstekende organisatie.

Specialties

Buitenzonwering: 
Rolluiken, screens, terrasschermen, uitvalschermen, markiezen, buitenjaloezieën, serre-zonwering, horren.

Raamdecoratie: 
Shutters, Plissé-gordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, vlinderjaloezieën, duo-rolgordijnen, horizontale jaloezieën, paneelgordijen, lamellen.. 

Projecten & Horeca: 
(Design)Terrasoverkappingen en buitenkamers, glazen schuif –en vouwwanden, balkonbeglazing, (glazen)windschermen, parasols, zonnezeilen, aluminium bloembakken en aluminium schuttingen.


Fotoimpressie

Info

Bekijk onze video's