Terrasschermen

Terrasschermen, ook wel knikarmschermen genoemd, worden met name gebruikt voor terrastoepassingen. Op een warme dag brengt deze u de schaduw en verkoeling op uw terras terwijl de zwoele zomeravond verlengd wordt doordat de warmte onder het scherm blijft hangen.

Door de speciale armconstructie krijgt u een terrasoverkapping met een vrije doorloop onder het doek. Ons assortiment biedt een grote verscheidenheid in systemen en kleuren welke u versteld zullen doen staan.

Tevens biedt de jarenlange ervaring ons de mogelijkheid om voor bijna iedere muursituatie een passende oplossing voor montage te vinden. En zullen er waarnodig, door ons speciale steunen op maat worden gefabriceerd.

2-Buis Terrasschermen

Scherm waarbij armen bevestigd zijn aan de zijkappen van het scherm en men de uitvalhoek bepaalt door de armen en voorlijst in schuinte te stellen. Tot en met 5 meter kan men met deze schermen goed uit de voeten, wilt u breder dan moet u uitwijken naar een ander systeem.

3-Buis Terrasschermen

Bij deze schermen zitten de armen op een extra draagbuis, waardoor men de armen meer kan verdelen over het scherm en één of meer armen kan toevoegen. Hierdoor is het scherm ook geschikt voor grotere breedtes. Net als bij de 2-buis schermen stelt men de uitvalhoek door de armen en de voorlijst.

Schotel Terrasschermen

Kenmerkend voor schotelschermen is dat men de uitvalhoek stelt door het gehele scherm te schotelen in de bevestigingssteunen. Dit heeft als groot voordeel dat het scherm altijd optimaal sluit. Ook bij schotelschermen is de bevestiging van de armen bepalend voor de toepasbaarheid bij de verschillende breedtes.

Meer informatie over zonwering op Mirbvba zonwering.

Terrasschermen prijzen

Terrasscherm Gemiddelde prijs per terrasscherm Breedte
Totaalprijs € 790 – € 1.600
Knikarmscherm € 620 – € 1.250 4 – 5 meter
Bediening Gemiddelde prijzen Prijs afhankelijk van
Bediening € 32 – € 250 Handmatig of elektrisch
Montage Gemiddelde prijzen Prijs afhankelijk van
Montage € 110 – € 210 Type en aantal knikarmschermen

De prijzen zijn inclusief Btw. Controleer altijd het keurmerk.

Meer informatie over: