Terrasschermen

Terrasschermen, ook wel knikarmschermen genoemd, worden met name gebruikt voor terrastoepassingen. Op een warme dag brengt deze u de schaduw en verkoeling op uw terras terwijl de zwoele zomeravond verlengd wordt doordat de warmte onder het scherm blijft hangen.

Door de speciale armconstructie krijgt u een terrasoverkapping met een vrije doorloop onder het doek. Ons assortiment biedt een grote verscheidenheid in systemen en kleuren welke u versteld zullen doen staan.

Tevens biedt de jarenlange ervaring ons de mogelijkheid om voor bijna iedere muursituatie een passende oplossing voor montage te vinden. En zullen er waar nodig, door ons speciale steunen op maat worden gefabriceerd.

2-Buis Terrasschermen

Scherm waarbij armen bevestigd zijn aan de zijkappen van het scherm en men de uitvalhoek bepaalt door de armen en voorlijst in schuinte te stellen. Tot en met 5 meter kan men met deze schermen goed uit de voeten, wilt u breder dan moet u uitwijken naar een ander systeem.

2-buis zonneschermen kunnen een maximale breedte van ca. 5 meter, bij een uitval van 300 cm en ca. 5,5 meter bij een uitval van 250 cm. Een cassettescherm wil zeggen dat de rol met zonweringsdoek en de knikarmen veilig opgeborgen zitten in de aluminium behuizing, wanneer het scherm dicht is. Handig, want zo krijgt het weer geen invloed op het zonweringsdoek en de onderdelen.

3-Buis Terrasschermen

Bij deze schermen zitten de armen op een extra draagbuis, waardoor men de armen meer kan verdelen over het scherm en één of meer armen kan toevoegen. Hierdoor is het scherm ook geschikt voor grotere breedtes. Net als bij de 2-buis schermen stelt men de uitvalhoek door de armen en de voorlijst.

Deze 3-buis schermen kunnen met afmetingen tot zelfs 7 meter breed met een uitval van 3,5 meter uit één geheel worden uitgevoerd, waarbij er ook deze kan worden uitgevoerd met meerde knikarmen, ook waardoor 3-buis systemen kunnen dan ook tot grotere breedtes geleverd worden en zelfs gekoppeld worden tot ca. 15 meter breedte.

Schotel Terrasschermen

Kenmerkend voor schotelschermen is dat men de uitvalhoek stelt door het gehele scherm te schotelen in de bevestigingssteunen. Dit heeft als groot voordeel dat het scherm altijd optimaal sluit. Ook bij schotelschermen is de bevestiging van de armen bepalend voor de toepasbaarheid bij de verschillende breedtes.

Meer informatie over zonwering op Mirbvba zonwering.

Terrasschermen prijzen

Wanneer je de maten hebt ingevuld, heb je de terrasschermen prijzen van een basis scherm zonder extra opties. Evenals de andere vormen van buiten zonwering, hebben ook terrasschermen te maken met vier bepalende factoren die de totaalprijs voor aanschaf en installatie vormgeven. Omdat de terrasschermen zijn uitgerust met waterbestendige doek, beschermen onze Pergolino terrasschermen u niet alleen voor de zon, maar ook bij regen zit u comfortabel en beschut.

De prijs van uw horeca terrasschermen zijn zeer afhankelijk van uw voorkeuren. Bovendien zorgt het glas ervoor dat de terrasschermen niet het uitzicht wegnemen zodat uw gasten uit de wind en in de zon onbezorgd kunnen genieten van de omgeving van uw horecagelegenheid. Ondanks de ietwat hogere prijzen, zijn er verschillende voordelen aan een vrijstaand terrasscherm verbonden, zeker wanneer we deze vergelijken met andere vormen van zonwering. Overige producten voor een aangename woning en tuin, waaronder glaswanden, lamellen daken, schuttingen, terrasoverkappingen, terrasschermen, windschermen en garagedeuren.

Terrasscherm Gemiddelde prijs per terrasscherm Breedte
Totaalprijs € 790 – € 1.600
Knikarmscherm € 620 – € 1.250 4 – 5 meter
Bediening Gemiddelde prijzen Prijs afhankelijk van
Bediening € 32 – € 250 Handmatig of elektrisch
Montage Gemiddelde prijzen Prijs afhankelijk van
Montage € 110 – € 210 Type en aantal knikarmschermen

De prijzen zijn inclusief Btw. Controleer altijd het keurmerk.

Meer informatie over: