Wat zijn de prijzen van horren?

horren

Rol hordeuren, rol horramen, plisse hordeuren, plissee horramen, veluxhorren, schuine dakvenster horren, plisse raamhorren en meer…., allemaal perfect passend maatwerk zoals het hoort te zijn. Naast horren voor het raam kunt u bij ons ook terecht voor hordeuren op maat, waaronder de plissé hordeur. Horren en hordeuren op maat gemaakt bij uw thuis?

In onze uitgebreide collectie Horren vindt u onder andere Inzethorren, Inzethor, Plissé hordeuren, Raam rol hordeuren, rolhordeuren en Scharnierende hordeuren. Een voordeel is dat je nog steeds je huis goed kunt ventileren bij het plaatsen van insectenhorren voor kunststof kozijnen; ramen kunnen gewoon openstaan op warme dagen. Hordeur of raam (rol of plissé) plaatsen (door leverancier op maat gemaakt) Onderstaand een overzicht van de verschillende luxe en goedkope hordeuren en raamhorren.

Voor locaties met veel wind zijn er ook rolhorren en rolhordeuren die extra windvast zijn, hoewel bij de rolhor nooit helemaal gegarandeerd kan worden dat het gaas op zijn plek blijft bij harde wind. De prijzen van plissé horren zijn ook iets hoger dan de conventionele rolhordeuren of schuifhorren, maar gezien bovenstaande voordelen is dit het overwegen waard. Wellicht het allerbelangrijkste: wij hebben al 15 jaar ervaring op het gebied van zon- en insectenwering en het installeren van horren en plisséfit hordeuren.

Wat kosten horren?

Horren prijzen
Gemiddelde prijs
Raaminzethor Gemiddeld 55 euro per stuk
Plissé deurhor Gemiddeld 240 euro per stuk
Voorzethor in de opening Gemiddeld 65 euro per stuk
Voorzethor op de opening Gemiddeld 65 euro per stuk
Raamrolhor in de opening Gemiddeld 90 euro per stuk
Raamrolhor op de opening Gemiddeld 90 euro per stuk

 

U krijgt standaard 5 jaar garantie op alle horren en plisséfit hordeuren die wij voor u plaatsen. Wat maakt Frisse Zonwering nou echt de expert op het gebied van zon- en insectenwering, horren en plisséfit hordeuren? Met trots is zonwering 15 jaar de expert op het gebied van insectenwering, horren en plisséfit hordeuren.

Maatwerk horren

Zeer concurrerende prijzen: 50% goedkoper dan de op maat gemaakte voorzet horren met aluminium profielen of rolhorren. Ben je op zoek naar raamhorren of hordeuren op maat voor jouw woning? Tegenwoordig worden inzethorren, plisse horramen en plissé hordeuren het meest verkocht.

Onze professionele maatwerk insecten horren worden op juiste wijze vakkundig gemonteerd in al uw deuren, ramen, Velux schuine ramen, dakvensters, lichtkoepel en schuifpui. Horren worden toegepast in ramen en deuren, om tijdens de zomermaanden uw huis wel goed te kunnen ventileren, maar insecten buiten te houden. Denk bijvoorbeeld aan inzethorren, plissé hordeuren of rolhorren.

Insectenwering voor raamhorren wordt in tegenstelling tot hordeuren dagelijks slechts enkele malen gebruikt. Uw specialist in horren, plisséhordeuren en raamdecoratie! Verschil bij plisséhordeuren is echter wel, dat het beter zichtbare gaas in het geval van een deur een positieve eigenschap is, terwijl dit voor ramen natuurlijk minder geldt.

Soorten hordeuren

Alles over de diverse soorten horren en hordeuren vindt u in onze brochure Al onze horren en bijbehorende kozijnen zijn maatwerk, de prijzen zijn hierdoor op aanvraag. Plisséhordeuren zijn een ideale oplossing om insecten te weren. Welke afmeting uw deuren en ramen ook hebben, onze horren en hordeuren zullen altijd efficiënt zijn en gepaard gaan met de eigenschappen van uw woning.

Binnen deze uitgebreide collectie zijn horren te verkrijgen voor zowel raam als deur in verschillende kleuren gaassoorten. Horren en hordeuren Op maat gemaakt Eenvoudig online bestellen Vaste lage prijzen. Wij zijn namelijk dé webwinkel op het gebied van maatwerkoplossingen voor uw ramen en deuren Doordat u uw op maat gemaakte horren gemakkelijk online bij ons kunt bestellen, hoeft u er de deur niet meer voor uit.

Meer informatie over: