Zonnescreens

zonwering

Screens zijn de ideale vorm van zonwering en zeer effectief. Door toepassing van glasvezeldoek wordt de zonne-energie gefilterd, hierdoor wordt het felle zonlicht tegen gehouden en blijft de warmte buiten. Binnen is het dus altijd aangenaam koel en overheerst de schaduw. Door toepassing van glasvezeldoek wordt warmte en zonlicht tot circa 85% gereflecteerd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Meer informatie op de website van Rijkee zonwering.

De voordelen van screens

Het transparante screendoek belemmert de inkijk naar binnen, maar het zicht naar buiten blijft grotendeels, afhankelijk van gekozen kleur en situatie, behouden. Hierdoor behoudt u uw privacy! Perfect dus voor huis en kantoor.
Gebruiksgemak

De screen is ongevoelig voor weersinvloeden zoals bijvoorbeeld een regenbui. Dit maakt het mogelijk de screen te gebruiken ook als de weersomstandigheden dit anders niet zouden toelaten. Omdat de men de screen preventief kan laten zakken kunt u tijdens uw afwezigheid gerust zijn en hoeft u niet bang te zijn wanneer het weer onverhoopt omslaat.

Perfect toepasbaar

De screens zijn voorzien van kleine kappen, wat ervoor zorgt dat de screen in vrijwel iedere situatie te monteren is. Tevens bestaat ons assortiment uit een enorme keuze in kappen, geleiders, framekleuren en een zeer complete doekcollectie.

Bediening screens

Ruime keuze Standaard worden screens geleverd met een bandbediening binnen of buiten, maar daarnaast is er nog een ruime keuze aan andere bedieningsmogelijkheden.

U kunt hierbij kiezen uit:

Type bediening Bedoeld voor welk apparaat
Oogwindwerk €40 – €70
Tijdgestuurd €50 – €100
Elektrisch €65 – €150
Draadloos (met mobiele app) €250 -€400

 

Meer informatie over: